In 1967 startte Watteyn Bernard het bedrijf op als éénmanszaak. Door mond-tot-mondreclame en het van deur tot deur gaan kwamen de bestellingen gestaag binnen en in 1969 werden de eerste werknemers in dienst genomen. De eerste opdrachten waren gedurende de zomer buitenschilderwerk aan particuliere woningen en tijdens de winter binnenschilderwerk bij particulieren en voor de plaatselijke kerkfabriek. Dankzij een grote werklust, oog voor detail en het verzorgen van een perfecte service voor de klant bleef het kleine bedrijf gestaag groeien tot in 1989 de bvba Decoratie Watteyn werd opgericht.

Vandaag zijn nog altijd mensen van het eerste uur werkzaam bij ons en telt het bedrijf 9 medewerkers. Niet enkel paticulier schilderwerk maar ook industrieel en openbaar schilderwerk maken deel uit van onze orderboek. De werkomgeving is uitgebreid tot West- en Oost-Vlaanderen, Henegouwen en het Brussels gewest, en sinds enige jaren is daar ook het Noorden van Frankrijk aan toegevoegd. Voor heel dat gebied kunnen wij talloze referenties voorleggen.

Sinds 1 januari 2003 is Watteyn James zaakvoerder en is verdere opvolging van de familietraditie verzekerd.
Dankzij de vele jaren ervaring en de enthousiaste en competente medewerkers kunnen wij onze klanten een perfecte service en een uitstekende kwaliteit garanderen.

Met vriendelijke groeten
Bernard Watteyn

James Watteyn
zaakvoerder

 


Bvba Decoratie Watteyn - Spoorwegstraat 115 - 8930 LAUWE - België (STRATENPLAN)
Tel.: 056 41 35 67 - Fax: 056 41 86 33 - E-mail: dekoratie.watteyn@skynet.be